Mondhygiënepraktijk Noortje de Rover

Uw mond is een belangrijk deel van uw gezicht en valt direct op. Een frisse en schone mond is aantrekkelijk. Lachen en praten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slechte adem, een vieze smaak in de mond of aanslag op de tanden is prettig. Voor het behoud van uw tanden en kiezen is een gezonde mond zeer belangrijk. Ontstoken tandvlees kan, zonder dat u het merkt, leiden tot onherstelbare schade aan uw gebit en zelfs tot het verlies van tanden en kiezen. Daarnaast wordt ontstoken tandvlees steeds meer in verband gebracht met hart- en vaatziekten.

Mondhygiënisten helpen u uw mond gezond, sterk en fris te houden.

Mondhygiënisten hebben een eigen specifieke deskundigheid van mondverzorging en behandeling van ontstoken tandvlees. Mondhygiënisten hebben een beschermde titel en een beroep met een eigen opleiding. De mondhygiënist behandeld mond- en tandvlees problemen en helpen tevens nieuwe problemen te voorkomen. Het is in ieder geval belangrijk om een afspraak te maken bij de mondhygiënist als u last heeft van:

Pijnlijk tandvlees, Bloedend tandvlees bij poetsen, Slechte adem of vieze smaak in de mond, Losstaande en verplaatsende tanden, Rood en gezwollen tandvlees, Terugtrekkend tandvlees of Schaamte omtrent het uiterlijk van het gebit, bijvoorbeeld gele tanden.

Uw mond is een belangrijk deel van uw lichaam en valt direct op. Een frisse en schone mond is aantrekkelijk.

Wie wil niet gewoon kunnen lachen en praten zonder dat zich zorgen te maken over slechte adem, een vieze smaak of tandsteen en aanslag op de tanden.
Daarnaast  is er steeds meer bewijs dat mondgezondheid een hele grote rol speelt in de algehele gezondheid.

Tandvleesontstekingen kunnen van negatieve invloed zijn  op hart- en vaatziekten en zelfs vroeggeboorte en laaggewicht van de baby veroorzaken.

Ook rheuma, diabetes, alzheimer zouden associaties hebben met de mondgezondheid. En ga zo maar door.
Heeft u last van tandsteen en/of aanslag op de tanden, bloedend tandvlees, gevoelige tanden, terugtrekkend  tandvlees, loszittende tanden of vieze adem? Of wilt u gewoon advies hoe u uw gebit het beste gezond kan houden?  Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van mondgezondheid kan ik u hiervoor de juiste persoonlijke zorg, aandacht en behandeling geven.
Er is geen verwijzing van de tandarts nodig. Wilt u verdere informatie of een afspraak maken? Dat kan via telefoonnummer 010-2499786 email mondhygieniste.nderover@gmail.com of kijk op de website www.nderovermondhygieniste.nl