Beweeg- & Gezondheidscentrum Vlaardingen is een eerstelijns zorgcentrum. Een eerstelijns gezondheidszorg onder één dak, in nauwe onderlinge samenwerking met andere disciplines en dichtbij de woonomgeving van de patiënt.

 

De zorg is afgestemd op de vraag en behoefte van de patiënt, zodat zorgverleners weten wat er van hen wordt verwacht. Zorgverleners stemmen hun werkzaamheden op elkaar af en verwijzen indien nodig naar elkaar, waardoor er een duidelijke meerwaarde ontstaat ten opzichte van zorg die geleverd wordt door afzonderlijke disciplines. Naast deze onderlinge samenwerking werken de zorgverleners ook samen met overige beweeg- en zorgaanbieders binnen de wijk en in de regio, waardoor kwalitatief hoogstaande zorg gegarandeerd is.

 

Beweeg- en Gezondheidscentrum Vlaardingen is een modern en toegankelijk eerstelijnscentrum zijn. Onze kernwaarden zijn:

Gastvrijheid
Wij bieden laagdrempelige zorg aan. Wij proberen zo veel mogelijk de patiënten zelf te helpen, is dit niet mogelijk dan adviseren wij ze waar nodig. Ook streven we er naar geen wachtlijsten te hebben. Parkeren voor deur is mogelijk en gratis. Daarnaast is het eventueel mogelijk om in de avond een afspraak in te plannen.

Innovatief
Ontwikkelingen in de samenleving vragen om innovatieve oplossingen op het gebied van zorg. Vernieuwing is noodzakelijk om de zorg toekomstbestendig te maken en te houden.