Fernhout Fysiotherapie

De praktijk streeft naar een wetenschappelijke beargumentering van het therapeutisch handelen (Evidence Based Practise). Wij werken met wetenschappelijk bewijs, ervaringen van de patiënten en natuurlijk onze eigen klinische ervaring.

De praktijk heeft een team van professionele fysiotherapeuten. Onze fysiotherapeuten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Met continue scholing en samenwerking zorgen wij dat de praktijk zich blijft ontwikkelen. Dit, tezamen met innovatieve en toonaangevende behandelmethodes, zorgen dat de kwaliteit van de behandelingen blijft gewaarborgd.

Bij Fernhout Fysiotherapie wordt u behandeld door een Keurmerkfysiotherapeut. Dit betekent dat u gegarandeerd de beste fysiotherapeutische zorg krijgt die er is.

Fernhout Fysiotherapie hecht veel waarde aan actieve therapie. Voor deze actieve aanpak werken we samen met Sportcentrum Vlaardingen en Sportcentrum Life in Maasland en Maassluis. De praktijk is, op de drie locaties, gevestigd in hetzelfde pand als de sportscholen.

Door deze samenwerking zijn er unieke revalidatie mogelijkheden ontstaan voor patiënten, waarbij gebruik gemaakt kan worden van moderne trainingsapparatuur.

Aanwezig van maandag t/m vrijdag