Fernhout Fysiotherapie

Als u in uw dagelijks leven problemen heeft met bewegen, nekpijn, rugpijn, heuppijn of andere klachten, dan bent u bij Fernhout Fysiotherapie aan het goede adres om samen te werken aan uw gezondheid.

 

Wij willen mensen helpen gezond en bewust te bewegen. Op hun eigen manier, passend bij datgene wat voor hen belangrijk is. Wij vinden het belangrijk om op een persoonlijke manier mensen die problemen hebben met bewegen de beste hulp te bieden.

 

Wij hanteren de definitie van positieve gezondheid:

Gezondheid als het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven. In dit concept van gezondheid staat de mens centraal, niet de ziekte. Mensen voelen zich in hun kracht aangesproken en niet in hun zwakte. Misschien heeft iemand wel een diagnose van een ziekte, maar er is ook een heel groot gebied wat wel gezond is. Deze gezondheid kan nog versterkt worden.

 

Wij staan voor topkwaliteit fysiotherapie, zijn gastvrij, hebben passie voor sport en bewegen en aandacht voor uw hulpvraag.

 

Wij werken volgens de laatste (wetenschappelijke) inzichten en zijn aangesloten bij het

Keurmerk Fysiotherapie. U kunt zonder of met verwijzing van uw huisarts bij ons terecht voor fysiotherapie, manueel therapie, geriatrie- en sportfysiotherapie. Daarnaast bieden wij verschillende groepslessen en trainingen aan. Wij hebben geen wachtlijsten en een afspraak maken in de avond is ook mogelijk. Ook kunnen wij aan huis behandelen.

 

Het team

Onze fysiotherapeuten zijn goed opgeleid en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Met scholing en samenwerking zorgen wij dat de fysiotherapeuten zich blijven ontwikkelen en de kwaliteit van de behandelingen hoog blijft.