Sportmassage van der Velden

Bij Sportmassage van der Velden kunt u terecht voor een vakkundige sportmassage.

Door kennis op het gebied van sportmassage en sporttherapie te combineren kunnen de massagebehandelingen zowel preventief, ontspannend als therapeutisch van aard zijn.

Door (intensief) sporten kunnen allerlei (overbelastings-)klachten ontstaan zoals spierpijn, vermoeidheid en stijfheid. Herstel na een inspanning is belangrijk om zo weer fit en uitgerust aan je volgende sportprestatie te kunnen beginnen, je lichaam in optimale conditie te houden en blessurevrij te blijven.

Sportmassage levert een bijdrage aan een sneller herstel van het lichaam na een inspanning. Het geeft verlichting, minder spierpijn, werkt ontspannend en houdt de spieren soepel.

Niet alleen sporters kunnen te maken krijgen met (overbelastings-)klachten. Ook door drukke werkzaamheden en stress kunnen allerlei lichamelijke klachten ontstaan. Dit uit zich vaak in o.a. rug-, nek-, en schouderklachten. Hier kan een regelmatige sportmassage helpen klachten te verminderen of weg te nemen en zodoende een bijdrage leveren aan de algehele gezondheid.

Sportmassage van der Velden is aangesloten bij de branche-organisatie NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage)